Bed and breakfast Veluwe 4all 

Fietsen en wandelen

Onze locatie op de Noord Veluwe leent zich natuurlijk uitstekend om te fietsen en te wandelen Er zijn veel knooppunt routes die vanuit de B&B starten.

Zwolle 

Zwolle (8 km) is heel  goed bereikbaar per auto, fiets of OV ; Hier zijn tal van culturele uitdagingen (o.a. musea Fundatie en Herman Brood), theaters, winkels en culinaire uitdagingen.

Nog meer in de buurt

Hattem en Elburg zijn goed met de fiets of via mooie wandelpaden te bezoeken. Kampen heeft het mooiste IJsselfront van Nederland.

De locatie is het ideale startpunt voor wandelingen, fietstochten of  bezoek aan de vele mooie plaatsen in de buurt van Zwolle (8 km), Hattem (6 km), Kampen (15 km)  en Elburg (10 km).  Ook Giethoorn en het Kröller Muller museum  in Hoenderloo zijn makkelijk binnen drie kwartier vanuit ons te bereiken. In Apeldoorn is het Loo een bezienswaardigheid.
Er zijn ook enkele mooie sauna's in de nabijheid, zoals de Zwaluwhoeve,  Bussloo en de Veluwse Bron.  'Om de hoek'  zijn 2 driesterren toprestaurants, de Librije in Zwolle en de Leest in Vaassen.