Bent u op zoek naar een hotel of bed en breakfast nabij Zwolle?  Als je in de omgeving van Zwolle lekker wilt slapen moet er een goed bed zijn, wil je de ruimte als rustig en plezierig ervaren en moet de mooie accommodatie in een veilige en relaxte omgeving zijn. Bed & breakfast Veluwe 4all biedt op 8 km van de Zwolse binnenstad een zeer comfortabel en ontspannen verblijf.

B&B Veluwe 4all is gelegen op slechts 8 km Zwolle

Veluwe 4all is goed bereikbaar per auto en trein (station op loopafstand) en bus. 

In de omgeving van de Bed & Breakfast Veluwe 4all is veel te beleven. De bossen en heide zijn perfect voor een mooie wandeling of een leuke fietstocht. Ontdek de Veluwe en Zwolle of breng een bezoek aan Hattem, Kampen, de vestingstad Elburg of Apeldoorn voor het Loo of een dagje aapjes kijken in De Apenheul. Bezoek de Veluwse Bron in Emst nabij Epe of bezoek de Zwaluwhoeve in Hierden voor een heerlijk ontspannen dagje uit.Zwolle biedt heel veel culturele en culinaire hoogtepunten. De historische binnenstad heeft veel bijzondere gebouwen zoals de Sassenpoort  uit 1406, de Peperbus toren die werd gebouwd tussen 1463 en 1484 en Waanders boekhandel in de Broerenkerk. Door gebruik te maken van een hotel in of nabij Zwolle, ben je altijd verzekerd op tijd te zijn voor de talrijke evenementen die je in Zwolle kunt bezoeken.  De B&B Veluwe 4all ligt aan de rand van het dorp Wezep, net over de IJssel en is een prima alternatief voor een hotel in de directe nabijheid van Zwolle.

B&B Zwolle boeken?

Dus wil je in plaats van een hotel in Hattem, een hotel in Zwolle, een hotel in Elburg, een hotel in Kampen of een hotel op de Veluwe, kies dan voor de gastvrijheid, ruimte en betaalbaarheid van B&B Veluwe 4all. Kom dan lekker overnachten in onze B&B in Wezep vlakbij Zwolle.

Relaxed, ruimte en privacy zijn de kernwoorden voor B&B Veluwe 4all.Online boeken

We snappen dat u het druk hebt. Het moet dus gewoon makkelijk zijn om een afspraak te boeken. Daarom kunt u wanneer u maar wilt een afspraak met ons maken, direct vanaf onze website. Geen kantooruren, gewoon een tijd uitkiezen die u past en klikken!